Saltar apartados

Última hora

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

07/06/2017
MÀSTER INTERUNIVERSITARI EN COOPERACIÓ Al DESENVOLUPAMENT -MCAD- (Especialitat en Sostenibilitat) - UNIVERSITAT D'ALACANT

Des del 7 d'abril de 2017 està oberta la preinscripció en la VII edició del Màster Interuniversitari (Oficial) en Cooperació al Desenvolupament (Especialitat en Sostenibilitat), que organitza la Universitat d'Alacant (UA) al costat de les altres quatre universitats públiques de la Comunitat Valenciana (UVeg, UJI, UPV i UMH), per al curs acadèmic 2017/18.

07/06/2017
Màster de Recerca en Ciències Sociosanitàries. Universitat de Lleó

Es tracta d'un màster oficial, amb un total de 60 crèdits i dissenyat per a ser cursat en un any acadèmic, dirigit especialment a titulats universitaris de l'àmbit sociosanitari, entre els quals destaquen Treballadors Socials, que desitgen continuar la seua formació acadèmica reglada i dedicar-se a l'estudi, a la gerència o a l'aplicació de les cures de salut i benestar.

Es pot seguir de forma presencial en l'aula, en directe per videoconferència des de qualsevol lloc i intervenir mitjançant xat o amb imatge i so, també es poden veure les sessions gravades en qualsevol moment. El sistema permet, per tant, el seu seguiment des de qualsevol punt de la nostra geografia.

16/05/2017
CURS D'ESTIU "RAFAEL ALTAMIRA" DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT 2017

La Universitat d'Alacant ha organitzat el curs d'estiu "INNOVACIONES EN TRABAJO SOCIAL EN SALUD Y DEPENDENCIA", dirigit pel professor del Dpt. de Treball Social i Serveis Socials, Víctor M. Giménez Bertomeu.

El curs es realitzarà el dijous 13 i el divendres 14 de juliol al Campus de Sant Vicent del Raspeig.

S'ofereix un nombre limitat de beques a estudiants, tutors i tutores de pràctiques externes i col·legiats i col·legiades.

Més informació ací.

08/05/2017
CICLE DE XARRADES FORMATIVES EN TREBALL SOCIAL: TROBADES AMB LA PROFESSIÓ

Trobades amb la professió” és un cicle de xarrades setmanals organitzat per el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant entre maig i juliol de 2017, en el que col·labora el Vicedeganat de Treball Social de la Facultat de CC.Econòmiques i Empresarials.

Es dirigeixen a professionals col·legiats/as i a estudiants de Treball Social.

El seu objectiu és acostar a professionals i estudiants als diferents perfils professionals de treball existents, aprofundir en les competències, coneixements formatius i àmbits d'actuació de cada perfil, així com un acostament a l'estat de la pràctica professional des del quefer quotidià dels nostres professionals.

L'entrada és lliure i gratuïta, prèvia confirmació d'assistència per part del Col·legi, després de la inscripció.

24/03/2017
EASSW-UNAFORIS 2017 European Conference

Social Work Education in Europe: Challenging Boundaries, Promoting a Sustainable Future.

Paris, June 27, 28 and 29, 2017.

20/03/2017
Social Work student activism competition

La revista Social Work Education vol convidar a l'alumnat de Treball Social que desitge compartir la seua experiència d'activisme en intervencions en les quals es promoga la justícia social, es desmunten estereotips i que, al mateix temps, tinguen un efecte positiu en l'autoconeixement dels estudiants i en els contextos en què intervenen, a través de la participació en el concurs "Social Work student activism competition".

 

Departament de Treball Social i Serveis Socials


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3983

Fax: (+34) 96 590 3988

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464