Saltar apartados

Última hora

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/03/2020
DEFUNCIÓ DE MARCO MARCHIONI

El Departament de Treball Social i Serveis Socials expressa el seu pesar per la defunció de Marco Marchioni, treballador social expert en intervenció comunitària i investigador. Gran pèrdua per al Treball Social, encara que sempre ens quedarà la seua obra. Descansa en pau, Marco.

23/03/2020
La UA posa en marxa el programa de Voluntariat d'Emergència Social Col·lectiva

Mobilització / sensibilització participació alumnat Treball Social voluntariat UA emergència social.

Davant la situació crítica que estem veient en aquests moments, la solidaritat es fa imprescindible. Aplaudim la iniciativa de la nostra universitat anunciant el Programa Voluntariat UA d'emergència social col·lectiva per a mobilitzar a la comunitat universitària i poder oferir cobertura, amb els recursos humans disponibles, a les necessitats específiques comunicades pel govern autonòmic i altres instàncies que requerisquen mobilitzar a persones en tasques concretes, tal com s'ha acordat en el Consell de Direcció de la UA, i que contribuïsquen a mitigar els efectes de l'emergència sanitària actual. Fem una crida urgent als i les estudiants de l'últim any del Grau en Treball Social perquè es posen a la disposició d'aquesta iniciativa solidària.

 

RECONEIXEMENT DE CRÈDITS.

El programa del VOLUNTARIAT UA D'EMERGÈNCIA SOCIAL COL·LECTIVA compta amb el reconeixement acadèmic de fins a 6 crèdits per participació en activitats universitàries solidàries i de cooperació.

 

COM PUC SER VOLUNTÀRIA O VOLUNTARI UA D'EMERGÈNCIA SOCIAL COL·LECTIVA.

NO podran formar part de la xarxa de voluntàries i voluntaris de la UA d'EMERGÈNCIA SOCIAL COL·LECTIVA els grups de major risc: persones majors de 65 anys i aquelles que tinguen malalties inmunodepresivas, cròniques, cardíaques, pulmonars, renals, hepàtiques, sanguínies o metabòliques. En les col·laboracions que es duguen a terme se seguiran les recomanacions que determinen les autoritats sanitàries.

Formulari Inscripció

 

COORDINACIÓ.

La coordinació del programa del VOLUNTARIAT UA D'EMERGÈNCIA SOCIAL COL·LECTIVA, la realitzarà el Vicerectorat de Responsabilitat social, Inclusió i Igualtat. El Vicerectorat comptarà amb una xarxa de docents que actuaran com a coordinadores o coordinadors especialitzats segons l'àrea d'interès.

CORREU D'INFORMACIÓ: vr.social@ua.es

 

VIVIM UNA CRISI I LA MILLOR MANERA D'ENFRONTAR-LA ÉS DES DEL DESAFIAMENT I LA COOPERACIÓ SOLIDÀRIA. "LA CARITAT ÉS HUMILIANT PERQUÈ S'EXERCEIX VERTICALMENT I DES DE DALT: LA SOLIDARITAT ÉS HORITZONTAL I IMPLICA RESPECTE MUTU". EDUARDO GALEANO.

16/03/2020
Pla de Continuïtat de la docència en la UA

La Universitat d'Alacant llança el Pla de Continuïtat de l'Activitat per a la continuïtat docent no presencial i la continuïtat de l'activitat administrativa. La informació anirà ampliant-se.

16/03/2020
SUSPENSIÓ D'ATENCIÓ Al PÚBLICO EN MODALITAT PRESENCIAL

En virtut de la resolució rectoral de la Universitat d'Alacant de 13 de març de 2020 i com a mesura preventiva a conseqüència de la situació, evolució i perspectives del COVID-19, la secretaria del Departament de Treball Social i Serveis Socials suspendrà des del dilluns 16 de març l'atenció al públic en modalitat presencial. No obstant això, en tot moment es manté el servei d'atenció al públic en modalitat no presencial, mitjançant el formulari de "Bústia de suggeriments" disponible en la pàgina web.

Departament de Treball Social i Serveis Socials


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3983

Fax: (+34) 96 590 3988

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464