Saltar apartados

Última hora

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

20/02/2019
DIA MUNDIAL DEL TREBALL SOCIAL 2019

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Treball Social el Departament de Treball Social i Serveis Socials i el Col·legi Oficial de Treball Social d'Alacant, en col·laboració amb la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, han programat una sèrie de conferències que tindran lloc el dia 14 de març de 2019, en el Saló d'Actes de l'Aulari II de la Universitat d'Alacant.

Programa

Les conferències seran retransmeses en directe i podran veure's punxant en aquest enllaç.

15/03/2019
PIONERAS DEL SIGLO XX. UN RELATO SINGULAR

Interessant publicació de la Doctora Elena Roldán García, professora titular de Serveis Socials de la Universitat Complutense de Madrid, en la Facultat de Treball Social.

15/03/2019
AQUESTA VEGADA VOTE

Les pròximes eleccions europees se celebraran en menys de tres mesos, del 23 al 26 de maig de 2019.

Tindran lloc en un moment en el qual la pròpia Unió Europea és objecte de debat en tota Europa i quan en la resta del món, fins a la pròpia democràcia, està sent atacada.

Per aquesta raó, el Parlament Europeu demana als ciutadans europeus que conjuminen forces i difonguen el missatge de la importància de les pròximes eleccions europees.

Si aquesta vegada vas a votar, i si per a tu és important salvar la democràcia, uneix-te a les 200 000 persones que ja han signat i registra't ací: https://www.estavezvoto.eu

15/10/2018
CONGRÉS EUROPEU D'ESCOLES DE TREBALL SOCIAL 2019

The European Association of Schools of Social Work and Universidad Complutense de Madrid announce the 2019 European Conference on Social Work Education, which aims at being an international forum for debating innovation, concerns, challenges and practices in Social Work education. The overarching theme of the conference is Meanings of Quality of Social Work Education in a changing Europe.

Tindrà lloc entre el 4 i el 7 de juny de 2019. Per a més informació sobre el Congrés, les temàtiques, i altres dates, per favor visite la web de Congrés Europeu d'Escoles de Treball Social, Madrid 2019.

11/02/2019
NOMENAMENT DE LA PROFESSORA Mª ASUNCIÓN MARTÍNEZ ROMÁN COM A VOCAL DE LA SECCIÓ DE SERVEIS SOCIALS DEL CONSELL ASSESSOR DE SANITAT I SERVEIS SOCIALS. MINISTERI DE SANITAT, CONSUM I BENESTAR SOCIAL

El divendres, 8 de febrer de 2019, es va publicar en el BOE la composició del Comitè de les Professions del Sector Sanitari i Social.
Aquest departament es congratula de forma especial per la inclusió com a vocal, en la Secció de Serveis Socials del Consell Assessor de Sanitat i Serveis Socials, de la nostra companya Mª Asunción Martínez Román.
Així mateix, volguérem estendre la nostra felicitació a la vicepresidenta d'aquest Consell Assessor, Natividad de la Red, Premi Estatal del Treball Social 2012 del Consell General del Treball Social.
També felicitar als Premis a la Professió concedits pel Consell General i nomenats, al seu torn, com a vocals: Lucila Corral (Premi 2011), Marco Marcioni (Premi 2017) i Teresa Zamanillo (Premi 2018), així com a altres professionals col·legiats i col·legiades: María Jesús Brezmes Nieto, José Manuel Ramírez Navarro i María José Monrós Chancosa.
Per a més informació:
BOE_Composició i règim de funcionament del Consell Assessor de Sanitat i Serveis Socials.
BOE_ Comitè de les professions del sector sanitari i social
BOE_ Consell Assessor de Sanitat i Serveis socials

Departament de Treball Social i Serveis Socials


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3983

Fax: (+34) 96 590 3988

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464