Saltar apartados

Última hora

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

22/11/2017
Seminari "Corazones rotos: la psicopatología desde el modelo reconsntructivo interpersonal"

La Universitat d'Alacant ha comptat aquest cap de setmana, durant els dies 17 i 18 de novembre de 2017, amb la presència de la Dr. Lorna Smtih Benjamin. La Doctora Benjamin va acudir a la cita per a exposar el Seminari "Corazones rotos: la psicopatología desde el modelo reconstructivo interpersonal" i va estar presentada per l'Associació Kyma de Teràpia Familiar i Multifamiliar d'Alacant, amb la col·laboració del Departament de Treball Social i Serveis Socials. La Doctora compta amb una llarga trajectòria professional i és creadora de l'instrument d'Anàlisi Estructural del Comportament (SASB). Esperem que aquesta siga la primera d'una llarga llista de trobades professionals.

21/11/2017
Jornada "Innovaciones en Atención en Domicilios y Comunidad a Personas con Discapacidad y Personas Adultas Mayores"

Amb motiu de la presentació del llibre: La atención en domicilios y comunidad a personas con discapacidad y personas mayores Guía de innovación, editada per la Fundació Pilars per a l'Autonomia personal, el Departament de Treball Social i Serveis Socials promou la realització d'una Jornada formativa sobre els models amb que afrontar el desafiament que constitueixen actualment les cures de llarga durada (CLD). Aquestes jornades es realitzen en el marc del conveni de col·laboració signat per la Universitat d'Alacant amb la Fundació Pilars per a l'Autonomia Personal.

Dia: 28 de novembre de 2017

Lloc: Saló d'actes de l'edifici Germà Bernàcer

Hora: 10.00

15/11/2017
Jornades ELS REPTES DE L'ACCION HUMANITÀRIA: ACNUR EN L'EMERGÈNCIA DE SÍRIA L'ATENCION A la POBLACION REFUGIADA A JORDÀNIA

Jornada: ELS REPTES DE L'ACCIÓ HUMANITÀRIA: ACNUR EN L'EMERGÈNCIA DE SÍRIA L'ATENCION A la POBLACION REFUGIADA A JORDÀNIA.

Es va a realitzar el dia 29 de Novembre, en el Saló de Graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. Organitzen: ACNUR, Generalitat Valenciana, Institut Interuniversitari Desenvolupament Social i Pau de la Universitat d'Alacant.

03/10/2017
MARÍA DEL CARMEN BEAMUD RENDUELES, GUARDONADA AMB LA MEDALLA DE BRONZE AL MÈRIT PENITENCIARI

La Professora Associada del Departament de Treball Social i Serveis Socials, María del Carmen Beamud Rendueles, ha sigut guardonada amb la Medalla de Bronze al Mèrit Penitenciari, en reconeixement al seu bon fer en les funcions assignades com a Treballadora Social del Centre Penitenciari d'Alacant. El Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, va presidir l'acte que, amb motiu del Dia de la Mercè, festivitat de la Institució Penitenciària, va tenir lloc en el Centre Penitenciari d'Alacant el dia 22 de setembre de 2017 i li va fer lliurament de la medalla.

25/09/2017
Títol d'Expert en Prevenció i Intervenció en Violència de Gènere

OBERT EL TERMINI DE PREINSCRIPCIÓ

(del 15 de setembre al 30 de novembre)

La Facultat de Dret de la UA ha organitzat un nou Títol d'Expert semipresencial per a promoure l'especialització en relació amb un fenomen criminal de màxima actualitat: la violència de gènere. Es pretén aconseguir una formació integral, tant en els aspectes d'índole teòrica, com pel que fa als protocols i plans d'actuació. En aquest sentit, totes les assignatures s'imparteixen des d'un enfocament teòric-pràctic amb la finalitat que l'estudiant reba una formació completa que li prepare per a actuar davant situacions de violència de gènere, a partir d'un coneixement adequat de les múltiples facetes que presenta aquest fenomen. El Títol compta amb la participació de professorat de diverses àrees de coneixement de la Universitat d'Alacant, així com de professionals vinculats a les Forces i Cossos de Seguretat especialitzats en la gestió de la violència de gènere en l'àmbit policial.

Més informació

Departament de Treball Social i Serveis Socials


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3983

Fax: (+34) 96 590 3988

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464